Du er arbejdsgiver

Et KompetenceMatch er, at skabe det bedst mulige match mellem kandidat og virksomheds behov.

Vi søger virksomheder med overskud og interesse i at tilbyde tilpassede jobs til en målgruppe med særlige behov, som er klar til at yde en arbejdsindsats på en arbejdsplads.
Unge kandidater, der enten er afklaret til fleksjob, men ikke kan finde sin plads på arbejdsmarkedet eller på kanten af afklaringen; pension eller fleksjob.

Vores mål vil altid være at finde den bedst mulige kandidat, der matcher jeres opgaver, forventninger og muligheder for særlige hensyn.
KompetenceMatch ser karakteristika som tydelighed, struktur og gentagelser ved fx autisme som en kvalifikation – men KUN hvis der er taget hensyn til udfordringerne.
Dem vil vi tydeliggøre for både jer og kandidaten inden opstart – vi vil finde den bedste.

Et samarbejde med KompetenceMatch betyder:

KompetenceMatch kommer til en rundvisning, hvor eventuelle behov og opgaver præsenteres.
Samtidig vil vi spørge ind til alle forhold, der kan have betydning for målgruppens muligheder for succes på arbejdsmarkedet.
Resultatet heraf vil udgøre en optimal opgavebeskrivelse ift. kandidatens CV og dérfor er KompetenceMatch social ansvarlighed, der tager udgangspunkt i den enkelte og dennes styrker med rette hensyn.
KompetenceMatch vil målrettet lede efter kandidater, hvor matchet er til gavn for alle og seriøsiteten er i højsædet.
KompetenceMatch går ikke på kompromis med hverken virksomhedens behov og muligheder eller kandidatens kompetencer og hensyn.

KompetenceMatch ønsker i tilbuddet til jobcentre/institutioner at udarbejde en underskrevet aftale om enten afklaring, praktik (og gerne med henblik på job) eller ansættelse ved match efter kort praktik. Et mål vil altid være hurtig respons og igangsætning, men der tages altid hensyn til målgruppen og de offentlige instanser og processer.
Derfor er KompetenceMatch primært interesseret i underskrevne opgavebeskrivelser, der kan vente op til 6 måneder med at blive besat.

KompetenceMatch står klar med al den viden og rådgivning, der er nødvendig under hele processen.

Ring til mig i dag, og lad os lave en aftale :

KompetenceMatch
Casper Sillesen
Rødtjørnen 26B
8700 Horsens
Tlf. 41 11 05 80
E-mail : casper@kompetencematch.com